lørdag den 10. marts 2012

Snart er der gået et år.

 En bloglæser undrede:
"PS. jeg overvejer, om du slet ikke får noget at spise - din madblok er helt gået i stå ;-)  - undskyldningen er måske, at titlen er "Måltider vi har spist"?   Navnet på læseren er kendt af redaktionen!
Og Erik se bare her hvad VI spiste i Hillerød dagen efter det seneste blogindlæg
(som man med skam at melde må konstatere faktisk er dateret 18.marts det forgangne år 2011).

Sushirestaurant på Torvet i Hillerød.

Så er vi igang med en venneafskedsmiddag før hustruen skal flytte.
Ruccola, svampioner, ristede pinjenødder og parmegiano,
ovenpå hvilket man lægger en strimlet kalveschnitzel af en vis tykkelse:
opskriften siger 4 cm, dressing af citronsaft, balsamico og olivenolie -
rigelig olivenolie for som min mor sagde det: "eddike som en gnier og olie som en Krøsus".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar